Selasa, 31 Julai 2012

kenangan


masa silam @ kenangan tidak boleh diubah
KENANGAN aku dengan PLKN memang sukar dilupakan
ibarat saat ketika bercinta
pahit manis sentiasa ada
namun kenangan tetap di ingatan dan jiwa





Rabu, 25 Julai 2012

penyesalan CINTA


bagi aku COUPLE itu tidak lah seindah mana...
sikap terlalu menCINTAi tanpa memandang kesalahan @ keburukan pasangan adalah sesuatu perkara yang paling bodoh yang pernah dilakukan....
bila kita menCINTAi dia segala pembohongan dan keburukannya bagi kita itu adalah sikap ambil berat dia pada kita
namun tanpa kita fahami sebenarnya itu adalah pembohongan dia kepada kita
sebab itu bagi aku CINTA itu sebenarnya TIDAK indah
kecuali CINTA pada yang halal....


CINTA itu tidak seindah mana
bila sekali datang RIBUT
baru kita tahu mana lebih indah antara MATAHARI dengan HUJAN



penyesalan menyelubungi diri

~sekian~

Sabtu, 21 Julai 2012

Alhamdulillah bakal jadi warga UPSI ^_^

Alhamdulillah...



sila besarkan mata anda
















ok jangan gelak k
up aku bukak-bukak je terus tergamam ><
n last2 aku gelak sbb aku dapat UPSI...xsgka wey hahha
iyola aku temuduga ari2 pon jawab entah apa2
hahaha mybe dy tegok baju aku lawa kot kahkahkah


alhamdulillah mybe ini rezeki aku...
org len lagi la teruk smpai dapat sabah sarawak k...n ad yg xdapat
so aku bersyukur sangat dpt UPSI ni
n yg pling aku suka mmber bek aku dri kecik dapat UPSI jgk...
kiranya pertemuan kembali la...hehehe
syukur alhamdulillah


**dah seminggu apa-apa borang pon x siapkan lagi....






Sabtu, 14 Julai 2012

bodoh PIAQQ!!!!!


since free hair kt UITM ni ramai yg tegur,puji n sentuh rambut sy...heee~ bahagianya...
*tq mama n abah bcoz bg balance genetic utk cuticel rambut yg lurus
*tq Rita Hazan utk tips dye rambut yg awesome
*tq Thomas Taw utk tips hair treatment yg valueable
last but not least,credit utk dri sndri sbb pandai melaram rambut...heee:p



COPY FROM FB SORG MINAH NI

filling gua time ni macam gua nak tabuh-tabuh ja budak sekoq ni
bodoh piaqqq!!!!
ang ingat cool sangat la ang buat status macam 2...nice sangat-sangat la kononnya kan
puiiihhhhhhh !!!!!!


ni ak nak tujukan khas untuk ang pandangan aku ni 


*TOKSAH BANGGA SANGAT BENDA YANG SALAH
* JAHIL SANGAT2 KO NI
*KESIAN ABAH ANG TANGGUNG DOSA BANYAK GILA
*YANG SENTUH TU BUKAN SUKA SANGAT PON, DEPA AYAT JE LEBIH
*ORANG BENCI BEB, BUKAN PUJI
*ANG LA BUDAK YANG AKU RASA SANGAT-SANGAT BEGONG TIME NI


sekian~~~

Selasa, 3 Julai 2012

anak buah ke-3

alhamdulillah
aku dpt anak buah yang ke3 tadi,
seyes happy gila....
xsangka kejab je mak aku dah dapat 3 orang cucu
tiba-tiba rindu arwah pak...
arwah pak sempat tengok cucu pertama je
pak syg sangat cucu dy tau...
rindu sangat...

anak buah yang ke3 ni diberi nama MEOR ASZFA RIYADH WAFA selamat dilahirkan jam 8.58pm, 3/7/2012 di hospital ampang denagn berat 3.38kg...alhamdulillah walaupon lambat 5 hari,last2 dy kuaq elok jugak...sihat ja...

MEOR ASZFA RIYADH WAFA bin MUHD KHAIRUL AZHAR
**jangan tanya aku macam mana nak sebut nama anak buah aku ni ye sebab aku pon terbelit lidah nak baca

kena pi belajaq megeja balik ni...




keterujaan ^^


Cik Adriana :  Jom kawen weh....
Cik Kura     :  hang dah tengok kah???
Cik Adriana : Daa...romentik siot suara hubby dia...
Cik Kura     : siot...suara yang ang tegok
Cik Adriana : hahaha tenang gila beb aku tengok..aku teriak masa tengok IRMA nangeh pas akad nikah tu...sebak macam aku yang nikah!!!
Cik Kura     : seyes aku pon nagis beb!!!!!!! jom carikan aku bakal suami mcam 2 beb...
Cik Adriana : ang kena berubah dulu...jgn dok rock sgt...nnti x dpat hubby macam 2 beb...
Cik Kura     : =,=''

mak!! nak kawin...cari calon untuk ayong boleh...^_^
(jangan abg-abg aku baca dah..comfem aku kena hempuk mati-matian)

** motif :::: keterujaan nak kawin lepas tengok video perkahwinan Irma & Reza...sweet siot...




Isnin, 2 Julai 2012

Tulus Dari Hati


andai diri ini dimiliki oleh seseorang jejaka yang ingin menjadi imam untuk ku
adalah dia mampu menjaga iman ku,hatiku,dan diri ku agar tidak sesat dengan cinta dunia semata-mata
adakah mampukah aku memiliki seorang imam yang begitu???
yang ku inginkan imam yang bukan hanya mampu menjadi imam ku,namun juga mampu menjadi anak ibuku, dan sebahagian dari keluarga ku..

jika ada,
yang ku mohon sayangilah diriku ibarat engkau menyayangi diri mu di hadapan Allah SWT..



indahnya cinta selepas berkahwin


luahan tulus suci dari lubuk hati kecil |